För vi söker en partner

Någon som vill arbeta långsiktigt och tillsammans med oss som gillar att utveckla människor, tankar och idéer. Som vill vara med och skapa positiva resultat i våra kunders affärer, kommunikation, erbjudande och kultur. 

Vad tjänar du på det?

Förutom det givna som nya intäktskällor och mer klirr i kassan, kommer du få möjlighet att jobba med några av Sveriges mest spännande varumärken, chans att bygga upp din portfolio och skapa mer värde för såväl människor som företag. Ingen dålig deal! 

Alright, och vad tjänar Krux på det?

För oss är vårt partnernätverk nyckeln till att kunna arbeta inom hela varumärkets ekosystem. Att i varje enskilt läge kunna tillhandahålla våra kunder med den bästa lösningen och tillgång till de vassaste experterna inom det området – i stället för att påbörja den kreativa processen med att snegla på vilka resurser som finns tillgängliga. Något som tyvärr inte är helt självklart i konsultvärlden. 

Kort sagt – vi och våra kunder vinner ny spetskunskap, trevlig bekantskap och kan utöka vårt nätverk med fler högkvalitativa och specialiserade konsulter, frilansare och byråer. Tillsammans erbjuder vi lösningar på våra kunders verkliga behov. 

Hur blir jag en partner?

  • Börja med att fundera hur du kan hjälpa våra kunder skapa fler och bättre affärer.
  • Skicka sedan ett mail till erik.lundqvist@krux.se och berätta vad du kan bidra med. Bifoga gärna portfolio och/eller cv.
  • Sen kontaktar vi dig för ett kortare möte (digitalt eller fysiskt beroende på geografi och förutsättningar).
  • Vi lär känna varandra, pratar förväntningar och hur en affär mellan oss kan se ut.
  • Om vi gillar varandra sätts du upp på vår partnerlista och genomför några projekt tillsammans där vi båda har en chans att utvärdera samarbetet.
  • När vi båda känner att ”det här är rätt” skriver vi ett gemensamt partneravtal.
  • Sen utbildar dig i varumärkets ekosystem så vi har samsyn i den förändring vi ska skapa för våra gemensamma kunder. Få försprång genom att tjuvläsa vårat whitepaper.