Digital Strateg

Vill du vara med och skapa hållbar tillväxt? Krux söker dig som vill vara med på en resa. Tillsammans med oss och våra kunder.

VAD VI ERBJUDER

Vi erbjuder drivna människor möjligheten att jobba med många olika utmaningar för många spännande varumärken och vi garanterar ett arbete där du får utvecklas, både som människa och som yrkesperson. I en miljö där du är del av ett lag med andra tillväxtspecialister.

Något som också uppskattas, är flexibiliteten på Krux, möjligheten att skräddarsy sina arbetstider och vart man jobbar. Vi är övertygade om att du vet bäst när, var och hur du presterar allra bäst. Därför erbjuder vi förtroendetid vilket ger stor frihet när det kommer till att planera dina arbetsdagar.
För att Krux ska vara en trygg arbetsplats har vi ett kollektivavtal som reglerar det mesta. Utöver det har vi givetvis många andra förmåner som förväntas av en bra arbetsgivare, som att vi kommit överens om att bara jobba halvdagar på fredagar (ja vi vet att det är skönt att få en bra start på helgen), frikostigt friskvårdsbidrag, 30 härliga semesterdagar. Ja, allt det där som gör arbetslivet lite lättare och ger dig förutsättningarna att bli så bra som möjligt.

Läs mer om hur det är att jobba på Krux »

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består i att leda och utveckla våra kunders digitala affär och kommunikation så att de når sina tillväxtmål. Detta sker i tät kontakt tillsammans med kollegor, samarbetspartners och kundernas beslutsfattare, där du ansvarar för att bestämma riktningen och säkerställa genomförandet.
Du ansvarar även för att utevckla datadriven förståelse för hur användare och kunders agerar i den digitala kontexten. Du ansvarar för att de varumärken vi arbetar med har rätt verktyg för att kunna förstå och utveckla sin digitala närvaro.

Du ingår i våra tillväxtteam som strategiskt ansvarig för kundens digitala affär och varumärkesupplevelse. Du leder workshops och deltar i kundmöten där du ansvarar för att stödja kundens ledningsgrupp med strategiska- och långsiktigt hållbara råd.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som är nyfiken på kundernas utmaningar, har modet att leda tillväxtresor och brinner för att skapa verklig förändring.

Du har ett strategiskt tänk och hittar nya vägar för att utveckla kundens varumärke och digitala affär.
Du är analytisk med förmågan att både se helheten och kunna driva genomförandet av varumärkesbyggande digitala projekt.

Du är en erfaren kommunikatör med förmågan att inspirera människor till utveckling.
Du har förmågan att förklara komplexa frågeställningar på ett pedagogiskt sätt.

Idag arbetar du kanske som digital strateg, UX/UI-designer, projektledare eller content manager, på byrå eller som frilansare och vill ta nästa steg i karriären? Eller så är du en människa med genuint engagemang inom området med nyfikenheten och modet att ta steget till något nytt.

INFORMATION OCH KONTAKT

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande.
Placeringsort: Flexibel/hybrid (Skellefteå)

I denna rekrytering samarbetar Krux med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, e-post: Tomas@wikan.se, alt. 0910-77 09 82.

OM WIKAN PERSONAL

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Läs mer om Krux och tjänsten här.