Visionär. Problemlösare. Visualiserare. Nyfiken. Modig. Strategisk. Lyssnare.

Vi behöver dig

 

01

LEDIGA TJÄNSTER /

   
  Image

  Utveckla starka varumärken, bli så bra du vill, ha kul på jobbet och sluta vid lunch på fredagar?

  Om tjänsterna
  - Heltid med start så snart som möjligt.
  - Sista ansökningsdag 28 november 2021. Men urval och intervjuer sker löpande, så tjänsten kan tillsättas tidigare än så.
  - Placering i Skellefteå eller Umeå.

  Vem är du?
  Vår nya stjärnkollega. I rollen som kundansvarig eller copywriter.

  Och vilka är vi?
  Vi brukar säga att vi hjälper företag och organisationer att göra fler och bättre affärer. Vi drivs av att hjälpa utvecklingsbenägna företag att förstå hur de kan nyttja den fulla potentialen av sina varumärken, både externt och internt. Många gånger innebär detta att vi ger oss ut på en resa tillsammans, där vi gemensamt jobbar mot samma mål. Det är så vi leder utvecklingen mot ett samhälle med fler hållbara företag därmänniskor gör medvetna val och känner stolthet.  

  Vad kan vi erbjuda dig? 
  På Krux får du unika möjligheter att själv styra din professionella utveckling i en kultur som stödjer dig att bli så bra du vill. Du får bli en del av ett team med experter i en komplex och spännande omvärld, där vi tillsammans löser kundernas utmaningar. Ibland ihop med någon partner inom vårt nätverk.

  Du får arbeta med omväxlande arbetsuppgifter och många olika utmaningar. Våra kunder finns i flera olika branscher och geografiskt över hela landetmen i synnerhet i och runt Västerbotten.

  Vi erbjuder också eunik arbetsmiljö i anrika trähus med hög takhöjd, i dubbel bemärkelse. Som att jobba hemma, fast ändå på jobbet. Ja, du fattar vad vi menar... Vi är också stolta över vår kultur där medarbetarens välmående står i centrum och där vi har roligt med varandra och firar våra framgångar.

  Så här drömmer vi att vår nya kundansvariga är
  Att utveckla affären med varumärket som kompass är ett långsiktigt arbete som innebär att göra rätt val, lösa problem och skapa aktiviteter som skapar fler och bättre affärer över tid. Samtidigt rör det sig snabbt på marknaden. Alla aktiviteter går inte att planera, men är lika viktiga då det oväntade ofta är det som skapar action där ute. I den miljön verkar våra kundansvariga, kundernas bästa vänner, som hjälper dem att maximera nyttan, navigera rätt, beröra och växa. Denna roll kräver någon som förmodligen är rätt vetgiriig. Någon som har lätt att röra sig i och förstå nya miljöer. En som lever otvunget i en digital värld och är en allmänt schysst person. Är det dig vi frågar efter?

  Och vår nästa (bästa) copywriter?
  Alla gillar en bra historia. En berättelse som fastnar. Inte minst inom marknadsutveckling, där olika varumärken tävlar om en plats i mottagarens hjärta. Därför söker vi en övertygande copywriter som kan förmedla varumärken till slutkunder och medarbetare. Ditt jobb är att garantera att rätt historia kommuniceras och säkerställa äkthet, konsistens och riktning i budskap i alla olika kanaler - externa och interna. Rollen kräver någon med en bakgrund inom copywriting, film, spel eller annan komplex kommunikation där förståelse för varumärket och kunskap om stark storytelling är nyckeln. Känner du igen dig?

  Kort sagt, vi behöver fler snabbtänkta, strategiska, kunniga och omtänksamma konsulter som kan förstå och utveckla våra kunder och deras affärer. Rutinerad räv eller ung och hungrig, spelar mindre roll. Vi söker dig som skapar förtroende, älskar att förflytta och förändra. Någon som gör skillnad. Du bidrar med dina förmågor och vi med en arbetsplats där det finns utrymme att växa. Tillsammans skapar vi värde för såväl människor som företag.

  Känns det här som ditt nästa steg? Eller vill du bara veta mer om varför vi jobbar till lunch på fredagar? Hör av dig till Jens Mårtensson på jens.martensson@krux.se eller 070-6412271.

  Krux grundades 1991 och är en av Norrlands ledande  
  varumärkes- och affärsutvecklingsbyråer. Vi är specialister  
  inom erbjudandepaketering, marknadspositionering och  
  utveckling av intern kommunikation och kultur. 

  Krux ägs av Auberon och NPB Invest.   

   

  02

  KARRIÄR /

    

   Det händer mycket i vår värld. Fler ser vikten av en sammanhållen varumärkesupplevelse och behöver både rådgivning och praktiska tjänster inom varumärkesutveckling. Vi ser därför att vi framöver kommer att behöva hitta fler spetskompetenser som vi kan jobba tillsammans med för att lösa problem, skapa koncept och förändra varumärkens ekosystem.

   Under 2021 ser vi ett behov av följande externa kompetenser: förpackningsdesign, konceptutveckling, UX-design, affärsutveckling, organisationsutveckling, visuella identiteter.

   Driver du eget och vill ingå i ett större team?
   Hör av dig på jens.martensson@krux.se eller 070-641 22 71.

    

   03

   KARRIÄR /

     

    Även om vi inte söker det du är extra bra på just nu, så är vi alltid nyfikna på duktiga problemlösare. Vi kanske bara inte förstår att vi behöver just dig. Övertyga oss. Berätta varför du skulle passa hos oss som praktikant eller som en fullfjädrad Kruxare.

     
     

    Jag har tagit del av Krux policy för datahantering.