Att jobba på Krux

Vi brukar säga att vi hjälper företag och organisationer att växa och att göra fler och bättre affärer. Det innebär att vi får utvecklingsbenägna företag att förstå hur de kan maximera nyttan av sina egna varumärken. Vare sig det handlar om att göra varumärket mer begripligt och lätt att tycka om, att skapa en unik och stark marknadsposition, låta varumärket bli företagets ledstjärna som ger mening och värde för sina medarbetare, samarbetspartners och kunder – eller en kombination av alltihop. Ett starkt varumärke är en förutsättning för en långsiktigt hållbar affär och vårt jobb är att vägleda våra kunder till att använda den kraften på det sätt som skapar mest värde och tillväxt för dem.  

På så sätt kan man också säga att vi förverkligar drömmar. Drömmar om ett samhälle med fler hållbara företag, där människor får växa, kan göra medvetna val och känner stolthet över sitt eget bidrag. 

Såhär tänker vi

För att leverera på våra kunders utmaningar och ligga i framkant med vårt tillväxterbjudande behöver vi ha norra Europas främsta hjärnor på Krux. Tillsammans behöver vi vara ett team som brinner för att utveckla människor, tankar och affärer. Som kombinerar helhetssyn med specialistkunnande, som gillar att ha roligt tillsammans i multidisciplinära team. Som älskar att förverkliga drömmar. 

Vi tror på engagemang, nyfikenhet och mod och drivkraften att skapa långsiktigt hållbara värden. 

Varför Krux?

Visst, vi kanske är partiska, men vi som jobbar på Krux tycker faktiskt att det är rätt fantastiskt att jobba här. Det beror såklart på en kombination av flera saker. Som dessutom är olika beroende på vem av oss som får frågan. Men de flesta av oss kan nog hålla med om nedan punkter.

Vi har väldigt roligt ihop

Krux har funnits i över 30 år så vi har haft gott om tid att finslipa vårt sätt att vara.

Vi har en unik arbetsmiljö

Våra kontor hittar du i gamla anrika trähus med hög takhöjd. I dubbel bemärkelse.

Vi har utmanande arbetsuppgifter

Varje dag löser riktiga problem hos våra kunder. Lösningar som skapar långsiktiga hållbara resultat. Och självklart firar vi dessa framgångar. 

Vi är en del av något större

Förutom våra egna medarbetare utgörs Krux av ett grymt starkt nätverk med kvalificerade kreatörer och utvecklare som vi samarbetar med. Här kan du läsa mer om våra partners och det vi skapat tillsammans.

Vår flexibilitet

Vare sig det handlar om arbetstider eller arbetsplats. Bara våra medarbetare vet när och hur de presterar allra bäst. Därför får vi på Krux planera våra arbetsdagar i stort sett hur vi vill. Däremot gillar vi varandra rätt mycket och jobbar allt som oftast ihop. Ju fler desto bättre!

Vi slutar vid lunch på fredagar

Med bibehållen lön, såklart. Att få en kickstart på helgen ger oss mer tid till återhämtning och ännu större möjlighet att få arbete, vardag och familjeliv att gå ihop. Några timmars extra vila som gör att vi fokuserar bättre efter helgen och håller i längden. Bra va?

Förutom allt detta har Krux givetvis många andra förmåner som förväntas av en schysst arbetsgivare. Som friskvårdsbidrag, ovanligt generös tjänstepension, flextidssaldo, 30 härliga semesterdagar (och auto-ja på 99,9 % av alla ledighetsansökningar). Allt det som gör arbetslivet lite lättare och ger våra medarbetare förutsättningarna att bli så bra som möjligt. För nöjda medarbetare som har roligt ihop presterar också bättre, vilket ger Krux fler och nöjdare kunder.

Lediga tjänster

Vi behöver fler engagerade, nyfikna och modiga konsulter som kan förstå och utveckla våra kunder och deras affärer. Rutinerad räv eller ung och hungrig spelar mindre roll. Vi söker dig som skapar förtroende och kan förflytta och förändra företag och omvärldens bild av dem. Någon som gör skillnad. Du bidrar med dina förmågor och vi med en arbetsplats där det finns utrymme att växa. Tillsammans skapar vi värde för såväl människor som företag.

Skicka en spontanansökan!

Inga tjänster ute eller söker vi inte det som du är extra bra på? Vi är alltid nyfikna på duktiga människor som brinner för att skapa tillväxt. Och kanske är det så att vi inte förstår att vi behöver just dig. Så övertyga oss. Berätta varför du skulle passa hos oss som fullfjädrad Kruxare eller framgångsrik samarbetspartner.

Skicka in din spontansökan tillsammans med ett CV och personligt brev till erik.lundqvist@krux.se så lär vi känna varandra bättre. 

Framåtlutad praktikant?

Härligt! Vi tycker att praktiken är ett av de viktigaste momenten i din högskoleutbildning och känner oss hedrade av att studenter vill spendera den tiden hos oss. På Krux är det självklart att praktiken ska vara ömsesidigt. Vi tänker så här: Vi ger dig rätt förutsättningar, ökad förståelse för vad en tillväxtpartner gör och vilka yrkesroller som finns, samt blir en språngbräda för dig ut i arbetslivet. Du bidrar med nya perspektiv, nyvunna kunskaper och kanske är du en diamant för oss att slipa.  

Låter det intressant? Skicka in din praktikansökan tillsammans med ett CV och personligt brev till erik.lundqvist@krux.se så lär vi känna varandra bättre.