Varumärkets ekosystem

 
Image
 

01

ERBJUDANDE /

 

För att skapa hög nytta utgår vi från varumärkets ekosystem i alla våra samarbeten. Genom att följa ekosystem-modellen får du en bred förståelse för förutsättningarna för både affärsnytta, kommunikation och verksamhetsutveckling, och hur de hänger ihop.

Här kan du läsa mer om våra fem huvuderbjudanden.

 
Image

Varumärkes-
upplevelsen

Vi hjälper dig att hitta svaren på de grundläggande frågorna om ditt varumärke. Att definiera och analysera kärnan ger dig nya möjligheter att förfina, stärka eller helt omforma din egen verksamhet. Du lägger grunden för att kunna leda organisationens utveckling framåt.

Läs mer
Image

Marknads-
positionen

Alla marknader förändras. Därför måste även ditt varumärke och din kommunikation följa med. Hur skapar du en position på marknaden och i dina kunders medvetande, och hur bygger du ett starkt varumärke över tid? Vi hjälper dig att skapa strategier, action och engagemang som gör ditt varumärke redo för framtiden.

Läs mer
Image

Intern-
kommunikationen

Att kommunicera internt är något av det svåraste som finns. Här får du hjälp att reda ut hur de interna kommunikationskanalerna kan användas på bästa sätt. Tillsammans skapar vi verktyg och processer för att hantera olika former av intern kommunikation. Du får lära dig hur du engagerar befintliga medarbetare och får bättre möjligheter att jobba med varumärkesstärkande rekrytering.

Läs mer
Image

Kulturen

Kulturen är ett av de kraftfullaste verktyg du som ledare förfogar över i den ständiga strävan efter organisatorisk kraft och effektivitet. Tillsammans skapar vi ramverk och berättelser för att utveckla kulturen. Vi arbetar på insidan tillsammans med dig för att finslipa samspelet mellan värderingar, normer och kultur. Vi stödjer organisationens förändringsarbete och ger dig som ledare konkret vägledning i chefslivet.

Läs mer
Image

Erbjudandet

Vi vet att ett strukturerat sätt att arbeta med försäljning alltid leder till bättre affärer. Därför hjälper vi dig att skapa bättre förutsättningar för att kunna leverera ditt erbjudande. Du får hjälp med hur du bemöter kunder, hur säljstrategin ska se ut och hur du utvecklar, paketerar och marknadsför ditt erbjudande.

Läs mer

02

ERBJUDANDE /

  Värdeprissättning

  Vi arbetar med något vi kallar för värdeprissättning. Vi tar oss bara an uppdrag om vi kan komma överens om ett upplägg där vi skapar ett högre värde för dig som kund än det vi sedan fakturerar dig. Det betyder att du alltid får:

   
  • En partner som bryr sig om och tar ansvar för resultatet på riktigt och som är beredd att dela risk
  • En partner som lyssnar på din syn på vad som skapar värde och vad som inte gör det
  • Fast pris innan jobbet startar
  • Högre kvalitet i mätning och uppföljning
  • Tydligare uppdragsdefinitioner